Artscattleimprovement
Image default
Bedrijven

WAAROM EEN OUTPLACEMENT HILVERSUM HUREN?

 U bent ontslagen en u bent radeloos,  bij outplacement Hilversum maken wij het tot onze taak om weer op pad te helpen. U werkt in Hilversum en u gaat mogelijkerwijs met ontslag of u bent al ontslag aangezegd, dan moet u bij ons wezen. Wij begeleiden al reeds tientallen jaren mensen in alle sectoren van de beroeps-maatschappij en hebben een heel hoge succesgraad door de jaren heen bewerkstelligd. Wij adviseren, coachen en helpen u actief zoeken naar een nieuwe baan zodat u er geen significante plaats vindt in uw leven. Juist in deze moeilijke tijd van uw leven zullen we u bijstaan zodat u leven weer op rails komt. 

HOE KOM IK IN AANMERKING VOOR JULLIE DIENSTEN?

Heel simpel. U bent ontslag aangezegd of bent reeds met ontslag en u bent radeloos, dan moet u bij outplacement Hilversum wezen. U belt of maakt een afspraak via onze website en wij ontvangen u heel hartelijk voor de verdere uiteenzetting van het traject. Maar ook al zou u niet persoonlijk willen langslopen kunnen we het stappenplan digitaal en telefonisch afhandelen. Let Wel wij zijn geen uitzendbureau. We doen veel meer dan slechts een uitzendbureau. Wij coachen en helpen u, we bieden ook psychologische hulp en juridische bijstand daar waar nodig zodat u ook niet in u rechten wordt geschaad bij het met ontslag gaan.

HOEVEEL KOST ZO EEN BIJSTAND?

Outplacement Hilversum is er op gericht om u helpen in het vinden van een nieuwe baan zo snel als mogelijk. We zijn het ons ervan bewust dat u net ontslagen bent, met torenhoge schulden zit en uw dagelijkse kosten ook moet dekken. Daarom zijn wij van outplacement Hilversum heel erg humanitair en  voelen ook met u mee. Onze regeling is dat nadat wij een werk voor u hebben gevonden u het te betalen bedrag aan ons maandelijks aflost doordat er van tevoren een overeenkomst wordt getekend die u in de gelegenheid stelt na een werk bemachtigd te hebben soepel af te lossen