Artscattleimprovement
Image default
Bedrijven

Waarom kantoorruimte huren in een satellietstad van Amsterdam interessant is

Het huren van kantoorruimte in Amsterdam of Rotterdam is te gek! Toch kan het ook erg prijzig zijn. Kies daarom eens voor een locatie net buiten de ring van een grote stad, hierdoor kom je vaak uit in een satellietstad. SKEPP vertelt je alle voordelen van een satellietstad naast Amsterdam.

Wat is een satellietstad? 

Een stad die vlakbij een grote belangrijke stad ligt, wordt ook wel een satellietstad genoemd. Het bevolkingsoverschot van de grote stad wordt opgevangen in zo’n satellietstad. Medewerkers van de grote stad wonen dan ook vaak in een satellietstad. Het kan voor je onderneming erg gunstig zijn om in een satellietstad een kantoorruimte te huren. In dit blog lees je over de satellietsteden in de buurt van Amsterdam.

Kantoorruimte huren in Amsterdam niet wat voor jou? Kies voor Amstelveen!

Het huren van kantoorruimte in Amsterdam is erg duur, maar kan ook een boost geven aan jouw onderneming! Wel profiteren van een gunstige locatie en toch minder betalen? Kies dan voor een kantoorruimte huren in Amstelveen! Amstelveen is een plaats en gemeente in Noord-Holland. De bebouwde kom van Amstelveen grenst in het noorden aan Amsterdam. Amstelveen ligt slechts een kwartier verwijderd van Schiphol . Amstelveen beschikt over een tramlijn, metrolijn en een goede busverbinding met Amsterdam, Haarlem en Uithoorn. Daarnaast bevindt Amstelveen zich aan de A9 die onder andere gaat in de richting van Schiphol.

Vanuit Amsterdam Zuidoost direct in Amsterdam

Amsterdam Zuidoost wordt, net als Amstelveen, gezien als satellietstad. Amsterdam- Zuid is de perfecte bestemming om een kantoor te huren Naast Amstelveen, kun je ook denken aan Amsterdam Zuidoost. Wil je met het openbaar vervoer binnen een kwartier in Amsterdam centrum zijn? Dan is Amsterdam-Zuid perfect voor jouw onderneming. Zo heeft Amsterdam Zuidoost een metrolijn als diverse NS- stations, zoals Amsterdam Bijlmer ArenA en Amsterdam Holendrecht, die in directe verbinding staan met Amsterdam Centraal.

Werk jij straks vanuit een kantoorruimte in één van de Amsterdamse satellietsteden? 

Kies je voor het huren van een kantoorpand in Amsterdam- Zuid of ga je toch voor Amstelveen? Of heb je vragen over de mogelijkheden in een andere satellietstad? Neem dan direct contact op met SKEPP, bel 085-8770519 of stuur een mail naar info@skepp.com. Onze vastgoedconsultants staan klaar om jou te helpen in de zoektocht naar de perfecte kantoorruimte in een satellietstad.

http://skepp.nl/nl/