Artscattleimprovement
Business / Food and Related Products

Europa heeft ieder een andere regel

Mensen doen het steeds vaker en trekken met de auto door Europa, maar het is belangrijk om te weten wat je in de auto moet hebben als je door bepaalde landen heen trekt met de auto. Zo is in Nederland niet zo heel veel verplicht om standaard bij je te hebben, maar moet je in sommige landen standaard een schuimblusser, auto verbanddoos of een verbandkoffer, een gevarendriehoek, een veiligheidsvest en ga zo maar door in de auto hebben. Het is daarom aan te raden dat je altijd voorafgaand kijkt wat je allemaal nodig hebt in de auto.

Het hebben van een gevarendriehoek, een veiligheidsvest en een autoverbanddoos is altijd handig. Zo kom je niet met lege handen te staan precies op de momenten dat je het nodig hebt. Daarnaast is het ook altijd handig als je een gereedschapssetje bij de hand hebt. Mocht er een keer wat kapotgaan dan heb je de basis bij je en kan je meestal de kleine dingen wel verhelpen. Daarnaast is een lifehamer echt een uitkomst en kan levens redden. Het hamertje neemt niet zo veel ruimte in beslag en kan dus gemakkelijk worden opgeborgen. Met het hamertje kan je gemakkelijk een ruit helemaal kapot maken wanneer je bijvoorbeeld een ongeluk hebt gehad en je moet je zelf of iemand anders bevrijden.

Mocht het nou echt helemaal een keer misgaan dan is het in dat soort gevallen altijd handig wanneer je extra dingen in je auto hebt liggen zoals een zaklamp, waxinelichtjes, een aansteker, extra drinken en eten en een noodoplader voor je mobile telefoon. Want zeg nou zelf iedereen heeft tegenwoordig een mobile telefoon en kan je gemakkelijk opladen in de auto. Het is echter wel van belang dat je een oplaadstuk hebt voor de oplader. Sommige nieuwe auto’s zijn uitgerust met een stopcontact de anderen hebben nog een verlengstukje nodig voor in de sigaretten aansteker.

https://www.schoens-safety.nl/