Artscattleimprovement
Image default
Business / Food and Related Products

Geef mij maar de zomer!

Eindelijk mei. Je wilt niet weten hoe blij ik ben dat het eindelijk mei is. Ook al hadden we de afgelopen dagen weer regenachtig weer. De lente is in zicht. Dat je tenen en vingers soms nog afvriezen zodra je in de schaduw staat vergeten we voor het gemak maar even. Ik voelde me in de herfst en winter ook somber, moe en prikkelbaar. Deze klachten zijn nu weer voorbij. Je kan wel zeggen dat ik een last had van een lichte winterdepressie. Ik kan dan ook niet wachten dat het zomer is en ik zal je vertellen waarom!

Bye bye donkere kleuren Mijn kledingkast bestaat voor 75% uit zwarte kleding en bijna al me nagellakken zijn in de kleuren donkerbruin, donkerpaars of donkerrood. Toch ben ik nu wel écht toe aan kleur. Als de zon schijnt heb ik gelijk zin om me kleurrijker te kleden. Zachte pastelkleurtjes, felle neons, het maakt me allemaal niet uit als het maar vrolijk en fris is.

Klaar met dikke kleren Ik ben me dikke winterjas, wollen sjaal en lange laarzen helemaal zat. Geef mij maar liever zwierige jurkjes, luchtige jumpsuits, open schoentjes en korte mouwen! Winkelen voor zomer kleding is ook veel leuker. Als je een keer een leuke trui aan hebt, ziet niemand die toch doordat die verstopt zit achter je dikke winterjas. Laat de temperatuur maar stijgen zodat binnenkort de wintergarderobe weer naar zolder kan. Het warme weer zorgt ook voor muggen die begin juni rond beginnen te vliegen. Gelukkig is daar een klamboe voor. Deze had je vroeger vast wel. Klamboes zie je vaak bij tienermeisje op hun sprookjeskamer. Een klamboe is een groot net die je boven je bed hangt. Een klamboe zorgt ervoor dat er geen muggen en andere ongedierte je nachtrust komen verstoren. Ook ben je beschermd tegen de ziektes die deze insecten kunnen overbrengen. Hier hebben wij in Nederland niet zo zeer last van.

https://shopvoorgezondheid.nl