Artscattleimprovement
Image default
Business / Food and Related Products

Private label koffie voor jouw onderneming

We drinken allemaal graag een kopje koffie, mits deze lekker is! Wil je eens opvallen en je klanten of relaties een goede kop koffie aanbieden? Kies dan voor je eigen private label koffie. Fleur de Café brandt en verpakt koffie onder jouw eigen private label. We doen dit voor verschillende ondernemingen in uiteenlopende branches. Wij importeren de beste koffiebonen vanuit de hele wereld. De perfecte smaak is bij koffie van groot belang, maar er zijn nog een aantal redenen om te kiezen voor je eigen private label koffie.

1. De eerste indruk telt

Een goede eerste indruk maak je maar één keer. Klant- en contactrelaties zijn voor iedere onderneming belangrijk. Een kop koffie van goede kwaliteit zorgt voor goede gesprekken, brainstormsessies en besprekingen. Dankzij de private label koffie van Fleur de Café weet je zeker dat je een goede indruk maakt. Je kunt je eigen melange samenstellen, dit is een mix van 3 tot 5 koffiesoorten. De constante kwaliteit is een groot voordeel van een eigen koffiemelange.

2. Eigen smaak en beleving

Kies je voor private label koffie, dan geef je jouw onderneming echt een persoonlijke touch. Je verkoopt namelijk een uniek en persoonlijk product met een eigen smaak en beleving. Daarnaast is het ook een manier van marketing. Jouw naam staat op de koffiezak, kopjes en koffiekaart. Samen met jou zorgen we ervoor dat de koffie precies past bij jouw bedrijf. Zo kun je zelf de verpakking bepalen en deze laten aansluiten op je huisstijl.

3. Langer door

Koffie is een stimulerende drank. Het verhoogt de productiviteit, je krijgt meer energie, kunt je beter concentreren én je kunt langer door. Denk je eraan om private label koffie op kantoor in te zetten? Uitstekend idee. Wist je namelijk dat zowel medewerkers en klanten veel waarde hechten aan een lekkere koffie? Koffie is dus vrij essentieel op de werkvloer.

4. Een genietmoment

Een goed koffiemoment dat is wat je wilt creëren of dat nu voor klanten, medewerker of zakenrelaties is maakt in dat geval niet uit. Door het schenken van je eigen private label koffie zorg je voor een optimaal genietmoment voor iedereen.

Wil je ook je eigen private label koffie verkopen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op of bekijk de website.

https://www.fleurdecafe.nl/