Artscattleimprovement
Business / Food and Related Products

Barista huren – Ware koffie-ervaring

Barista huren op uw evenement

Wilt u van uw (zakelijke) evenement een gegarandeerd, groot succes maken? Kies er dan voor om een barista te huren bij Koffiebarhuren.nl. Onze baristi zijn echte professionals die op een gastvrije wijze uw gasten van een heerlijke kop koffie voorzien. Als echte koffiekenners kunnen zij, terwijl ze een kop koffie bereiden, uw gasten alles vertellen over bijvoorbeeld koffiebonen en schenkwijzen. Barista mag dan wel Italiaans zijn voor barvrouw of barman, maar de baristi van Koffiebarhuren.nl zijn veel meer dan dat! Bij het inhuren van een koffiebar op locatie komt er minimaal één barista mee. Uiteraard kunt u ook een barista inhuren zonder koffiebar, bel ons gerust eens en informeer naar de mogelijkheden!

Latte art; de specialiteit van de baristi van Koffiebarhuren.nl

Koffiebarhuren.nl levert enkel full-service. Anderhalf uur voor de aanvang van uw evenement zal de barista aanwezig zijn om (eventueel) de koffiebar op te bouwen. Ook zal ze zich kleden in een gepaste outfit. Na afloop wordt alles netjes opgeruimd; Koffiebarhuren.nl ontzorgt u volledig! Wist u dat onze koffie baristi bekend staan om hun ‘latte art’? Het schuim van de cappuccino kunnen zij voorzien van heuze kunstwerken; iets waar gasten vaak enthousiast op reageren! Wilt u uw logo laten terugkomen in de melkkoffies? Ook dat is mogelijk bij Koffiebarhuren.nl. Met behulp van een mal, kan de barista met cacaopoeder uw logo in de koffie tekenen. Wij bieden u overigens nog veel meer mogelijkheden voor personalisatie en branding van de koffiecatering. Dat maakt ons uitermate geschikt voor een zakelijke evenement!

Waarom Koffiebarhuren.nl?

  • Full-service, wij ontzorgen u volledig;
  • Altijd tegen een scherpe prijs;
  • Persoonlijk & flexibel, uw wens staat centraal;
  • De mooiste koffiebars van Nederland met mogelijkheid tot personaliseren;
  • Prachtige koffiekunstwerken en smaaksensaties;
  • Met liefde bereid door onze gecertificeerde baristi;
  • Keuze uit koffiebars in diverse formaten en stijlen.

Offerte aanvragen

Koffie is altijd een goed idee. Uw gasten zullen zich welkom voelen! Wist u dat onze baristi en koffiebars wekelijks worden ingehuurd op bedrijfs- en personeelsfeesten? Ook op activaties, meetings, openingen en lanceringen is Koffiebarhuren.nl vaak te vinden. Wij verzorgen graag op iedere gewenste locatie de heerlijkste koffiecatering voor u. Een barista huren doet u tegen een scherpe prijs bij Koffiebarhuren.nl! Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

http://www.koffiebarhuren.nl/