Artscattleimprovement
Image default
Business / Food and Related Products

Bekende dove/slechthorende politici

Politici moeten veel praten; er zijn geen bekende stomme politici. In de letterlijke zin van het woord dan… Echter blijkt maar weer eens dat luisteren voor politici minder belangrijk is; hier is een lijstje van bekende dove of slechthorende politici.

 

Ronald Reagan

Een presentator en acteur die later gouverneur van California en president van de Verenigde Staten is geworden(lees je mee, Arnold?). Tijdens het begin van zijn presidentschap begon hij last te krijgen van zijn gehoor. Hij nam een gehoorapparaat, eerst in zijn rechter en toen in beide oren. Zijn beslissing om open kaart te spelen over zijn gehoorapparaat heeft de verkoop van gehoorapparaten in de VS een enorme boost gegeven. Men kan dus zeggen dat hij indirect heel belangrijk was voor de ontwikkeling van betaalbare gehoorapparaten.

 

Winston Churchill

De welbekende Engelse oud-premier, officier en wetenschapper werd geboren in een aristocratische familie. Zijn loopbaan is een super indrukwekkend mengsel van politieke en wetenschappelijke successen. Daarnaast heeft hij als legerofficier veel bereikt voor zijn land, hij maakte namelijk deel uit van succesvolle oorlogscampagnes. Zijn bekendste rol was natuurlijk als premier in de tijd tijdens en na de tweede wereldoorlog. Later in zijn leven werd kreeg hij gehoorproblemen.

 

Bill Clinton

De Amerikaanse gouverneur van de staat Arkansas werd later president van de Verenigde Staten. Ondanks wat schandalen is Clinton een van de populairste Amerikaanse presidenten aller tijden. Dit is deels te wijten aan zijn charisma en deels te wijten aan zijn politieke ideeën. Tijdens zijn tweede termijn als president begonnen zijn gehoorproblemen te verergeren. Hij nam toen een gehoorapparaat en was daar eerlijk over tegenover het publiek.

 

Heeft u net als deze grootheden ook gehoorproblemen? Bekijk hier de beste hoortoestellen.

 

http://www.hethoorhuis.nl