Artscattleimprovement
Image default
Business / Food and Related Products

Dakster de specialist in dakwerken

Dakster Dakbedekking is de specialist op het gebied van gevel- en dakwerken. Door vele jaren aan ervaring kan ons bedrijf iedere klus met succes uitvoeren. Hieronder kunt u reparatiewerkzaamheden verstaan, maar evenzo renovatie diensten en complete samenwerking in nieuwbouwprojecten. Wat voor service u ook wenst Dakster kan het u bieden.

Laat een professionele dakdekker een lekkend dak fixen. Of zorg ervoor dat uw platte dak een nieuwe bitumen laag krijgt aangebracht. Of wellicht hebt u liever een renovatie van uw huis waarbij het dak nieuw isolatiemateriaal krijgt om de stookkosten te drukken. Er zijn ook nog groene oplossingen waar ons dakdekkersbedrijf aan mee kan werken. Voor een compleet overzicht kijkt u op www.dakster.nl waar u zich kunt inlezen.

Reparatie en herstelwerkzaamheden

Onze dakspecialisten zijn erg bedreven in werkzaamheden om daken te repareren of te herstellen. Een gat in het bovenste gedeelte van uw woning kan erg vervelend zijn. Regen en wind kan naar binnen komen en kostbare warme lucht verdwijnt naar buiten. Daarnaast komt er ongedierte zoals insecten en muizen via kieren naar binnen en nestelen zich op de bovenste kamers. Door Dakster Dakbedekking in te schakelen kunt u voor een mooie nieuwe beschermlaag zorgen waardoor gaten gerepareerd worden en de oorspronkelijke functies hersteld worden. Maak korte metten met slecht gevel- en dakwerk zet onze dakwerkers in en zorg voor de nodige reparatie en professioneel herstelwerk.

Nieuwbouw en renovatie

Bij nieuwbouw zijn we als dakdekker tevens de partij. Laat gloednieuwe dakkapellen installeren door een professional zoals wij. U beschikt dan in het begin over een huis waarvan de dakbedekking volledig verzorgd is. We leggen dakpannen aan, maar ook leien en shingles voor unieke dakstijlen. Kroonlijsten kunnen ook door ons geplaatst worden met geschikt lood- en zinkwerk. Voor andere details kan Dakster Dakbedekking ook ingezet worden. We verbeteren woningen middels renovatie om te voldoen aan de huidige klimaateisen door zonnepanelen en dergelijke te monteren.

 

http://dakster.nl/