Artscattleimprovement
Image default
Business / Food and Related Products

Webdesign bij SAM Design

 

Een nieuwe website laten designen is een grote stap voor elk bedrijf omdat er vaak flinke kosten aan verbonden zijn. Toch is het tegenwoordig voor elk bedrijf noodzakelijk een goede website te hebben zeker wanneer er online zaken worden gedaan. Een website kan u het best laten maken door een ervaren webdesign bureau als SAM Design. Hier onder leggen we kort de procedure uit voor het aanmaken van een nieuwe kantwebsite.

 

Inleidend gesprek

Wanneer u een website aanvraagt doen we eerst aan een inleidend gesprek. Daarin worden uw wensen besproken met een van onze designers. U kunt bijvoorbeeld aangeven wat voor soort website u wilt en in welke kleuren. Of u veel plaatjes wilt of juist niet. Deze wensen worden meegenomen en er wordt een offerte opgesteld.

 

Conceptversies

Na het accepteren van de offerte maakt de designer conceptversies voor elk soort pagina voor uw nieuwe website. Daarin komt dus bijvoorbeeld de huisstijl voor en worden uw wensen uit de eerste stap zo goed mogelijk verwerkt. De conceptversies kunnen na feedback wat heen en weer gestuurd worden om zowel het bureau als de klant er van te verzekeren dat alles goed wordt uitgevoerd en naar wens is.

 

De website aanmaken

Na het goedkeuren van de conceptversies wordt, op basis daarvan, de hele website in elkaar gezet. Elke pagina wordt aangemaakt en de inhoud van de website wordt ingevuld. U kunt zelf content aanleveren of kunt ons design bureau vragen dat voor u te doen. Na het invullen van de website en de goedkeuring van de klant wordt de website online gezet!

 

De lancering

Nu alles goedgekeurd is kan de website daadwerkelijk gelanceerd worden. Vanaf nu staat uw nieuwe website online en bent u dus ook vindbaar! Geniet van uw nieuwe website. Als u nog vragen heeft over het beheer kan u natuurlijk altijd terecht bij uw web design team!