Artscattleimprovement
Image default
Business / Food and Related Products

De beste babykleding voor andermans baby kopen

Heb jij binnenkort een kraamfeestje of een babyshower, maar heb je geen idee wat je moet kopen voor de kersverse ouders? Met kleding zit je altijd goed! Je kunt echter een hoop kanten op met kinderkleding, en er zijn ook een hoop dingen die je beter niet kunt doen. Met deze praktische tips weet jij precies welke kleding je moet kopen voor de baby van de kersverse ouders.

De juiste maat

Allereerst is het zaak om de juiste maat te kiezen. Veel mensen maken de fout om op een babyshower of kraamfeestje aan te komen met veel te kleine kleding. Als de baby een week oud is, kopen ze ook kleding voor een kind van 1 week oud. Het probleem is dat de kinderen daar al na enkele weken uitgroeien en dat je dan zonder

Let op de seizoenen

Niet alleen moet je kijken naar de absolute grootte van de kleding, ook moet je rekening houden met de seizoenen. Je kunt prachtige snowboots kopen, maar als het kleintje de juiste grootte bereikt in de zomer, heb je er als nog niet zoveel aan. Probeer daarom een beetje vooruit te rekenen en houd ook rekening met hoe groot het kindje is tijdens ieder seizoen.

Hydrofiel

Een prachtige nieuwe trend is die van hydrofiele kleding. Hydrofiel is een luchtige en goed absorberende stof, die wel gemaakt lijkt voor baby’s. Het betekent dan ook niet voor niets, vrij vertaald, watervriend. Hydrofiel is het perfecte materiaal voor baby’s. Niet voor niets kun je diverse hydrofiele luiers en washandjes kopen, daar deze goed tegen nattigheid bestemd zijn. Een trend van de laatste jaren is echter ook een hydrofiel aankleedkussen of hoeslaken, of tegenwoordig zelfs kleding van hydrofiel.

Wil je extra inspiratie opdoen voor kleding of andere kraamcadeaus? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Jut en Juul Lifestyle for Kids!

 

https://www.jutenjuul.nl/