Artscattleimprovement
Image default
Business / Food and Related Products

Een ontbijtje cadeau

‘s Morgens gaat de deurbel, je opent de deur en verbaast neemt je een heerlijk ontbijt aan van de bezorgen. Je bekijkt het bijgevoegde kaartje en ziet dat het ontbijtje namens je beste vriendin is bezorgt. Ze schrijft dat jij er van mag gaan genieten!

Verrassing

Dat scenario willen we natuurlijk allemaal is mee maken of schenken aan een ander. Er zijn honderde redenen om een ontbijtje te laten bezorgen door een ontbijtservice. Je beste vriendin en haar vriend zijn net samen gaan wonen, dus als verrassing laat je een ontbijtje bij ze bezorgen, de buurvrouw woont alleen en je besluit 2 ontbijtjes te laten bezorgen zodat jullie samen kunnen ontbijten of je broer heeft je geholpen bij de verbouwing dus krijgt hij een ontbijtje cadeau. Het kan natuurlijk ook zijn dat iemand een hart onder de riem kan gebruiken en dan is het ontbijtje een gebaar van medeleven. Wat de reden ook is, het is altijd een verrassing en een origineel cadeau.

Persoonlijk ontbijtje

Om het ontbijtje voor je geliefde nog persoonlijker te maken, kan je van alles toevoegen. Zoals een persoonlijk kaartje voor de ontvanger of een romantische roos mee laten bezorgen. Bij allergieën kunt u dit ook altijd aangeven. Op deze manier wordt het ontbijtje 100% naar uw wensen gemaakt door de ontbijtservice en kan de ontvanger niet alleen genieten van het lekkere eten, maar zal hij of zij jou ook super dankbaar zijn.