Artscattleimprovement
Image default
Business / Food and Related Products

Horeca groothandel Heuvel Horeca

Horeca Groothandel Heuvel Horeca is horeca leverancier pur sang en uw ideale partner als horeca groothandel. Van koffieautomaten tot keukenbenodigdheden. Bij hun slaagt u altijd. In de webshop van Heuvel Horeca heeft u de keuze uit een ruim assortiment. Stelt u prijs op meer persoonlijk contact? Prima! U bent van harte welkom in hun showroom. Neem contact met hun op om een afspraak te maken.

De producten van horeca groothandel Heuvel Horeca

Als horeca groothandel heeft Heuvel Horeca een breed assortiment. Deze kunt u bekijken in de webshop. Kunt u een product niet vinden in de webshop? Informeer Heuvel Horeca dan daarover want er is een grote kans dat zij het artikel kunnen leveren. Natuurlijk kunt u voor andere vragen of advies contact opnemen met Heuvel Horeca.

Koffieautomaten

Tot het assortiment behoren koffieautomaten van de bekende merken Douwe Egberts, Animo, Nivona en Nescafé. Elke automaat staat garant voor een lekker vers kopje koffie, cappuccino of chocomelk.

Horecabenodigdheden

In de webshop van Heuvel Horeca vindt u een grote sortering horecabenodigdheden. Verdeeld in Horeca voor de Catering, Horeca voor de Keuken en Horeca voor Bar- Restaurant Horeca. Heuvel Horeca heeft diversen leveranciers voor deze producten.

Dealer schap

Heuvel Horeca is o.a. dealer van Douwe Egberts, Animo, Nivona, Nescafé, Hendi, Nisbets, Emga, Billiet, Libbey Leerdam, Kovu, Liebherr. Kortom, u zoekt zij vinden.

Bestellen

Bestellen bij Heuvel Horeca is snel, simpel en veilig. U kiest de door uw gewenste artikelen en maakt een keuze uit de bestelmogelijkheden. Aansluitend kiest een betaalmogelijkheid. Uw bestelling wordt (mits op voorraad) binnen 3 dagen geleverd. Als u kiest voor afhalen van uw bestelling informeren zij u als u de bestelling kunt afhalen aan de showroom in Veenendaal.

U kunt op de volgende manieren bij Heuvel Horeca een bestelling plaatsen:

·         Via de webshop.

·         Per mail.

·         Per (mobiele) telefoon.

·         Per fax.

Het barbecue-seizoen is weer begonnen!

Een zomer zonder barbecue is eigenlijk geen zomer. En ook ‘s winters kunt u prima barbecueën. Als horeca groothandel heeft Heuvel Horeca uiteraard een keur aan barbecues in het assortiment. Naast de bekende gasbarbecue is Heuvel Horeca leverancier van de traditionele houtskool barbecues en zelfs van de ‘Big Green Egg’.