Artscattleimprovement
Image default
Business / Food and Related Products

Chocolade relatiegeschenken voor jouw klanten!

Wij geven sinds een tijdje chocolade relatiegeschenken van Australian Homemade aan onze klanten, maar ook aan belangrijke business partners. We krijgen er erg veel positieve reacties over en we merken dat het een goede invloed heeft op de relatie die wij met hen hebben. Dit komt mede door de kwaliteit van de producten die wij inkopen. Wij doen dit bij Australian Homemade en omdat het zo een goed bedrijf wil ik graag wat meer hierover vertellen, wellicht dat het jou ook aanspreekt omdat het voor jouw organisatie ook van belang is dat de relatie met klanten verbeterd wordt of in stand blijft.

De chocolade relatiegeschenken van Australian Homemade

Zoals ik in de eerste alinea al aangaf heb je bij Australian Homemade chocolade relatiegeschenken van een hele goede kwaliteit. Bij hen heb je de garantie dat hetgeen wat je koopt goed in de smaak valt bij degene aan wie je het geeft, letterlijk en figuurlijk. Het heeft mede te maken met de wijze waarop het geproduceerd wordt, dit gebeurt namelijk op een ambachtelijke wijze waarbij veel aandacht wordt besteed die bij massaproductie niet aan de orde komen. Hiernaast worden uitsluitend ingrediënten gebruikt uit Australië. Dit heeft een hele herkenbare smaak en hierom zijn chocolade relatiegeschenken van Australian Homemade iets om te proberen gezien het onderscheidende karakter. Wij krijgen er veel positieve reacties op en de verwachting is dat dit in iedere branche geldt. De kwaliteit is hoog en de prijs is laag, een combinatie waar in mijn ogen iedereen naar op zoek is.

Meer informatie?

De beste optie is uiteraard om gewoon te proeven of jij denkt dat het geschikt is voor chocolade relatiegeschenken naar belanghebbenden buiten jouw organisatie. Je kunt bij Australian Homemade altijd een proefpakket bestellen om te kijken of je het geschikt vindt. Op deze manier kun je een bewust besluit maken of je het wel/niet wil gaan gebruiken als chocolade relatiegeschenken. Chocolade worden mensen over het algemeen gelukkig van en hierom is het een aanrader om dit gewoon eens te proberen bij een aantal relaties om te peilen hoe de reacties zijn, dus twijfel niet langer en bestel het gewoon!