Artscattleimprovement
Business / Food and Related Products

Kartonnen koffiebeker accessoires

Wilt u grote hoeveelheden kartonnen koffiebeker accessoires bestellen? Op onze webshop Koffiebekerbestellen.nl is het mogelijk om zeer verschillende type drinkbekers te verkrijgen. Deze zijn van hoge kwaliteit materialen waardoor koffie of thee warm blijft en de container zijn stevigheid behoudt. Deze containers zijn te bedrukken in hoge kwaliteit kleuren.

De formaten van de kartonnen koffiebekers zijn een standaard grootte waardoor deze geschikt zijn voor koffieautomaten en het navulproces zeer eenvoudig blijft. U hebt de keuze uit 150, 180 en 250 cc inhoudsmaten. Bij grote bulkopleveringen van 50000 stuks zijn deze allemaal even laag geprijsd. Verder leveren we bijpassende accessoires zoals creamersticks en roerstaafjes.

Kartonnen koffiebekers bedrukken

Bij Koffiebekerbestellen.nl kunt u kartonnen koffiebekers bedrukken in topkwaliteit kleuren. Deze full-color bedrukking blijft zijn kleur behouden bij hogere temperaturen. Op deze manier kunt u op een slimme en goedkope manier bijdragen leveren aan uw marketing. Door uw logo en bedrijfsnaam op de kartonnen koffiebekers te bedrukken kunt u op een professionele manier uw branding versterken.

U kunt deze bedrukte bekertjes voor een lage prijs bij ons afnemen. Zeker indien u voor grote bulk hoeveelheden gaat kunt u de prijs zeer drukken. Ook deze bedrukte bekers zijn geschikt voor koffieautomaten net zoals de bijpassende kartonnen koffiebeker accessoires.

Diverse drinkbeker accessoires

Wij leveren verder accessoires voor kartonnen koffiebekers die geschikt zijn voor warme, maar ook koude dranken. Voor de warme dranken zijn er koffiecreamersticks, suikersticks van diverse grootten, roerstaafjes in houten en plastic varianten en meer. Zo zijn er nog koffiedeksels die drinkbekers volledig omsluiten om de inhoud warm te houden. Een handige drinkopening of drinktuit zorgt ervoor dat het deksel niet meer hoeft te worden verwijderd en de warme drank zijn temperatuur blijft behouden.

Voor algemene gebruiksdoeleinden zijn er nog draagtrays om zes bekertjes in een hand te kunnen vervoeren. Dit is zeer bruikbaar op evenementen of bij groepsuitjes. Bij Koffiebekerbestellen.nl hebt u dus een ruime keuze aan producten. Bestel daarom uw accessoires voor kartonnen koffiebekers bij ons.