Artscattleimprovement
Business / Food and Related Products

Maak je badkamer af

Maak je badkamer af met de juiste accessoires

Het ontwerpen, aanschaffen en (laten) installeren van je badkamer is een hele opgave. Van tevoren kun je een 3D-ontwerp maken om ervoor te zorgen dat het eindresultaat is zoals je wilt. Zorgvuldig kies je de juiste badkuip of douchecabine. Je wikt en weegt tussen diverse badkamertegels. Ook van alle mogelijke badkamermeubels kun je keuzestress krijgen. Als alle keuzes gemaakt zijn, volgt het bouwen. Voor even is alles een bende, maar je krijgt er een oase van rust voor terug. Nu is het tijd om de badkamer compleet te maken met de juiste accessoires. Bijvoorbeeld met de Keuco badkameraccessoires.

 

Organiseer je badkamer met Keuco badkameraccessoires Met Keuco badkameraccessoires zorg je voor een georganiseerde badkamers. Niets is zo frustrerend als elke keer de shampoofles omgooien. Of nooit de handdoek vinden wanneer je uit de douchecabine stapt. Met de juiste accessoires zoek je nooit lang. Je handdoeken hang je op aan handige handdoekhaken of -stangen. Handdoekstangen zijn erg handig om je handdoeken weer snel droog te krijgen. Ook zijn er chique zeepschalen te vinden als je graag met een zeepblok doucht. Als alles in de cabine nat wordt, zorgt een zeepschaal ervoor dat je zeep niet uit je vingers glijdt.

 

Nette badkamer met Keuco badkameraccessoires

Als je houdt van strak en glanzend kun je je badkamer completeren met de Keuco badkameraccessoires. De chroom afwerking zorgt voor een tijdloze indruk waardoor je nog jaren van je badkamer genieten kunt. Je raakt er niet op uitgekeken. Tevens zijn de Keuco badkameraccessoires makkelijk schoon te maken. Erg prettig, want je zit natuurlijk niet te wachten op kalkaanslag, vingerafdrukken, en meer. Van het merk zijn bekerhouders, lotiondispensers, handdoekhaken, douchegordijnstangen, zeepkorven, en meer verkrijgbaar. Voor een strak uiterlijk kun je een complete set van accessoires kopen. Je badkamer krijgt er een rustige en eigentijdse uitstraling door.

 

Ook toiletaccessoires koop je van Keuco

Naast Keuco badkameraccessoires zijn er ook toiletaccessoires van het merk. Als je eenmaal van de kwaliteit overtuigd bent, kun je namelijk niet zonder. Keuco kan je hele toilet van de benodigde accessoires voorzien. Zo zijn er van het merk toiletrolhouders, reserverolhouders, handdoekhaakjes, zeepdispensers, toiletborstels, en meer. Je kunt zelfs asbakken en handdoeken van Keuco kopen. De slanke ontwerpen bevatten een erg lange levensduur. Zo hoef je niet om de paar jaar je accessoires te vervangen. De afwerking van chroom zorgt ervoor dat de accessoires in het oog springen zonder luid om aandacht te vragen.

 

Filosofie van Keuco

Volgens Keuco is de badkamer een van de belangrijkste ruimtes in huis. Je spendeert er wellicht weinig tijd door, maar het is wel belangrijke tijd. De badkamer is een plek om te ontspannen. Een plek om de dagelijkse beslommeringen even van je los te laten. Dit doe je het prettigst in een verzorgde badkamer welke van alle gemakken is voorzien. Hierbij horen de basiselementen, maar ook aanvullende accessoires zoals een zeepdispenser. Om ervoor te zorgen dat je jaren van je badkamer genieten kunt, levert Keuco alleen producten waarvan je over 5, 10 of 20 jaar nog steeds gecharmeerd bent.