Artscattleimprovement
Image default
Business / Food and Related Products

Taffe ruim aanbod van tafels: industriele tafel, eiken kloostertafel of tafel met machine onderstel

Voor een eiken kloostertafel, tafel met gietijzeren onderstel of een industriele tafel op maat kunt u bij taffe tafels terecht. In de webshop op onze website www.taffe.nl Is een zeer divers aanbod van verschillende soorten keuzen van een industiele tafel op maar, in hoogte verstelbare tafel, een tafel met een gietijzeren onderstel of een eiken kloostertafel. A deze tafels kunnen geheel op maat met hout naar keuze worden gemaakt. Zo kan er bijvoorbeeld voor een tafel gekozen worden met een grenen houten tafelblad, een tafel met een eikenhouten tafelblad of een tafel met wagondelen kunnen worden besteld. Bij een bestelling worden de tafels geheel op maat, onderstel en hout naar keuze bij u thuis, kantoor of restaurant geleverd. Bij alle bestellingen wordt er gekeken naar de wensen van de klant en naar de mogelijkheden om de tafel naar wens te maken. Al onze industriele tafels worden gemaakt met het idee zeer lang mee te gaan. Kortom een tafel waaraan geleefd mag worden.

Omdat de eiken industriele tafels gemaakt zijn van eiken met een compacte jaarring kan er een garantie  worden gegeven voor een zeer degelijke en robuuste tafel met eikenhouten blad met behandeling naar keuze. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een licht gerookt eikenblad, donker gerookt eikenblad of een gelakt eikenblad. Bij de laatste behandelings methode wordt het eiken van de industriele tafel zo behandeld dat het eiken het lichts mogelijk blijft. Bij de kloostertafels worden de tafels geheel van duurzaam eiken gemaakt. Ook bij deze eiken kloostertafels kan er gekozen worden voor verschillende behandelings methodes, van licht gerookt tot donke gerookt of er kan ook gekozen worden voor een zwart eiken kloostertafel.

Bij de industriele tafel met gietijzeren tafelpoot kan er gekozen worden voor drie verschillende soorten gietijzeren onderstellen en ierbij kan ook gekozen worden voor bijvoorbeeld een wagonplanken tafelblad. Bij de wagonplanken kan er weer gekozen worden voor een beborstelde versie of geschaafde versie wagondelen. Bij de borstelde versie worden de planken zo georsteld dat de patina van de oude eiken planken goed zichtbaar blijft en ook is hierbij goed duidelijk waarvan de planken afkomstig zijn. Naar de geborstelde versie kan er ook gekozen worden voor de geschaafde variant. Bij deze industiele tafel bladen worden de planken zo geschaafd dat de lichtere onderliggende delen naar voren komen wat een mooie induk geeft met de lichtere delen. Kortom een ruim aanbod van industriele tafel, in hoogte verstelbare tafel, kloostertafel of een tafel met gietijzeren onderstel.

Heeft u vragen of belangstelling? Wij helpen u graag verder.

http://www.taffe.nl