Artscattleimprovement
Image default
Business / Food and Related Products

Waarom het afsluiten van een onderhoudscontract zo belangrijk is?

 

In onze vorige blog heeft u al kunnen lezen over een aantal voordelen die het hebben van een onderhoudscontract met zich meebrengt. In deze blog gaan we daar nog verder op in. Er zijn namelijk nog meer voordelen die het periodiek onderhoud met zich meebrengt.

Nóg meer voordelen

  1. Verlengen van de levensduur

    Omdat de aanschaf van een cv-ketel veel geld kost, is het wel zo fijn als deze meer dan een paar jaar mee gaat. Door het onderhoud jaarlijks te laten doen, zorgt u dat uw ketel vele malen langer mee gaat. Normaal zou een ketel gemiddeld 20 jaar mee gaan. Wanneer u onderhoud laat uitvoeren zou uw ketel 30 jaar mee kunnen gaan. Dit bespaart u uiteindelijk een hoop geld, omdat u de aanschaf van een nieuwe ketel zo lang mogelijk kunt uistellen.

  2. Je cv-ketel is veiliger

    Omdat de cv-ketel warm wordt gehouden door gassen en andere stoffen, blijft er altijd een risico aan vast kleven en is het nooit 100 procent veilig. Door onderhoud uit te laten voeren door een professionele loodgieter weet u zeker dat uw cv-ketel een stuk veiliger is en het u verkleint de kans op schadelijke stoffen in uw huis aanzienlijk.

Bent u van plan een vakman langs te laten komen om het onderhoud uit te laten voeren aan uw ketel? Neem dan SAM Loodgieter in overweging. Onze loodgieters zijn goedkoop in te zetten voor uw onderhoud en zijn 100% vakbekwaam. Ze weten precies hoe ze uw cv-ketel zo lang mogelijk mee kunnen laten gaan en zijn op de hoogte van elk soort ketel. Neem contact met ons op via de mail of bel naar onze klantenservice in Leiden!